RAM'S ROTI AMSTERDAM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ram's Roti Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 17:59 Geen ei in de bestelling ( het was 1.5 euro extra ) eten was te vettig en een beetje erger dan normaal. Samosa waren echter geweldig.
23 sep 2022 om 21:15 Erg lekker, voor herhaling vatbaar!
21 sep 2022 om 21:58 Heerlijk rijst met kipsate
3 jul 2022 om 21:33 De smaak is altijd heerlijk. Alleen zit er altijd veel aardappelen bij de kousenband, dat mag minder en meer kousenband graag.
28 jun 2022 om 20:32 Volgens mijn bezoek was de roti kipfilet speciaal heerlijk. Dit ben ik ook altijd gewend van de roti lams speciaal die ik zelf altijd neem, maar deze keer vond ik het lamsvlees erg aan de droge kant, ook was het niet zo zacht als normaal. Jammer ....
21 mei 2022 om 19:22 O danks ongeluk die bezorger had gehad was hij bang voor het eten Dit was echter uitstekend ook het bezoek vond het heel goed.
8 mei 2022 om 21:39 Bezorger kwam zelfs 10 minuten eerder. Roti kip speciaal was echt héérlijk.
31 mrt 2022 om 18:40 Bester van Amsterdam!
17 mrt 2022 om 11:47 Prima roti, maar ze zijn de peper vergeten, terwijl ik die wel had besteld. Jammer, want ik vind het veel lekkerder met!
17 mrt 2022 om 10:33 Het eten is heerlijk. Bezorgtijden sprongen nogal heen en weer.
13 mrt 2022 om 20:47 Eten lekker als altijd. Bezorgen duurde lang, maar wel hele vriendelijke bezorger.
12 mrt 2022 om 19:12 Héérlijke roti kip! Extra zuur erbij, lekker fris.