RAM'S ROTI AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 581 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ram's Roti Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 18:50 De roti moksi was heerlijk en dan gaat de hoogste score echt naar de lams! Er zou voor mij wat minder aardappels bij kunnen en wat meer kousenband.
23 nov 2022 om 20:55 Slordig in de ruimste betekenis van het woord
20 nov 2022 om 20:50 het eten was heerlijk! de roti kip en de roti lam! alleen de bezorging was 40 minuten te laat....
20 nov 2022 om 11:27 Erg lekker
18 nov 2022 om 20:31 Duurder voor minder eten. Jammer dat het hier ook gebeurd net als in de supermarkten. Mini bakje pompoen al 4 euro. Paar stukjes kousenband voor de rest veel aardappelen. Wij betalen gewoon voor de groenten dus verwachten wij kousenband. Echt zonde.
12 nov 2022 om 9:10 Héérlijke roti kip speciaal
28 okt 2022 om 9:46 Eten was super. Helaas was de bezorging (die we die ochtend al hadden besteld) een uur te laat.
26 sep 2022 om 17:59 Geen ei in de bestelling ( het was 1.5 euro extra ) eten was te vettig en een beetje erger dan normaal. Samosa waren echter geweldig.
23 sep 2022 om 21:15 Erg lekker, voor herhaling vatbaar!
21 sep 2022 om 21:58 Heerlijk rijst met kipsate
3 jul 2022 om 21:33 De smaak is altijd heerlijk. Alleen zit er altijd veel aardappelen bij de kousenband, dat mag minder en meer kousenband graag.
28 jun 2022 om 20:32 Volgens mijn bezoek was de roti kipfilet speciaal heerlijk. Dit ben ik ook altijd gewend van de roti lams speciaal die ik zelf altijd neem, maar deze keer vond ik het lamsvlees erg aan de droge kant, ook was het niet zo zacht als normaal. Jammer ....