RAM'S ROTI AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 944 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ram's Roti Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 4:52 Ontzettend lekker eten. Vooral de telo met trie en sambalkip
28 feb 2024 om 18:38 Het eten was heerlijkkkk
26 feb 2024 om 22:25 Niets te klagen over het eten en de bezorging. Bestel vaak hier . Vandaag Lamsvlees besteld voor € 8, zwaar teleurgesteld dat er maar 150 gram lamsvlees in zat :( Heerlijk lamsvlees hoor maar TE duur en dus niet voor herhaling vatbaar.
25 feb 2024 om 19:41 Hele goede vega roti
24 feb 2024 om 23:35 Het was lekkere roti, maar de bezorgtijd was 2 uur. Geen enkele bezorgdienst is zo lekker dat het die die wachttijd waard is. Jammer.
23 feb 2024 om 20:32 Duurde best lang maar was heerlijk
23 feb 2024 om 18:11 Alles was warm en smaakte super!
22 feb 2024 om 21:35 Ik kreeg een boodschap dat de bezorger onderweg was, maar dat duurde toch nog gauw zo'n 15 minuten, terwijl het restaurant hier toch echt zo'n 500 meter vandaan ligt. Broodjes waren dan ook verre van warm
22 feb 2024 om 8:21 Opnieuw uitstekend!! Ondanks de drukte, altijd op tijd en heet bezorgd!
18 feb 2024 om 20:12 Eten was heerlijk en goed warm!
17 feb 2024 om 9:07 90 minuten bezorgtijden is wat overdreven. Ik heb helemaal NIETS ontvangen!
16 feb 2024 om 21:00 Het eten is echt heel lekker. Ik werd gebeld, eerst dacht ik dat er iets dat ik besteld had niet meer op voorraad was maar ik was blij verrast toen er gezegd werd dat ik een gratis stukje Bojo